Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας προς την διευθύντρια κ. Άννα Καραμπατσώλη

Κατά τη διεξαγωγή της σχολικής γιορτής λήξης του σχολικού έτους, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας αποχαιρέτισε την διευθύντρια κ. Άννα Καραμπατσώλη, η οποία δεν θα βρίσκεται στο σχολείο από την ερχόμενη σχολική χρονιά.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους, αναφέρουν: “Αν θα μπορούσαμε να γράψουμε ένα ολόκληρο βιβλίο για το σχολείο μας, σε κάθε σελίδα του θα υπήρχε ένα απόσπασμα αφιερωμένο στην Κα Καραμπατσώλη με μικρά και μεγάλα μαθήματα με μικρά και μεγάλα παθήματα που είναι σίγουρα χαραγμένα στην ψυχή της και έγιναν κομμάτι του εαυτού της.
Στο σχολείο μας εργάστηκε με όλο το είναι της, 13 ολόκληρα χρόνια ….. Μοίρασε γνώση δίδαξε αξίες και αρχές μα πάνω από όλα δίδαξε ανθρωπιά σε κάθε παιδί που πέρασε από το σχολείο μας τα τελευταία έτη.
Η συνεργασία μας μαζί της ήταν άψογη όπως και η βοήθεια της. Χειρίστηκε διάφορα θέματα της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας του σχολείου μας με τρόπο δίκαιο και υπομονετικό.
Από την νέα χρονιά δεν θα είναι κοντά μας και λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό, ωστόσο της ευχόμαστε ολόψυχα, υγεία ,υπέροχες στιγμές, να συνεχίσει το έργο της όπως εκείνη πολύ σωστά το κάνει και …..θα έχουμε την ελπίδα πως ίσως μετά από καιρό επιστρέψει για να συμπληρώσει και άλλες σελίδες στο βιβλίο του σχολείου μας που θα είναι εκεί να την περιμένει……..
Με εκτίμηση το Δ.Σ”

0:00
0:00