Βράβευση του Γυμνασίου Ερέτριας από το Σωματείο “Διάζωμα”

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα η 5η συνάντηση του Άνω Διαζώματος με τίτλο: “Πέντε χρόνια μαθητές ξεναγοί”.
Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να προβληθούν και να τιμηθούν οι δραστηριότητες και οι ευφάνταστες δημιουργίες των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Διαζώματος: «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα»
Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι πρωτότυπες και καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιήθηκαν από 10 σχολεία διαφορετικών Περιφερειών της χώρας.
Ένα από αυτά τα σχολεία ήταν και το Γυμνάσιο Ερέτριας, το οποίο βραβεύτηκε για την καινοτομία του μαζί με τα Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία (Ιωαννίνων, Ψυχικού, Εκάλης).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Διάζωμα Σταύρος Μπένος.
Η διευθύντρια του σχολείου Άννα Καραμπατσώλη και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί, Βασιλική Ντόκου και Σταυρούλα Φραγκομανώλη ενημέρωσαν την Μαίρη Μπελογιάννη, υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Διαζώματος πως θα συνεχίσουν και την παρούσα σχολική χρονιά την υιοθεσία του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας.

Τελευταία Δελτία Τύπου

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: «Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί. Κανείς δεν μοιάζει με κανέναν»

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί. Κανείς δεν μοιάζει με κανέναν», η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου μας οργάνωσε... Περισσοτερα...

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας προς την διευθύντρια κ. Άννα Καραμπατσώλη

Κατά τη διεξαγωγή της σχολικής γιορτής λήξης του σχολικού έτους, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερέτριας... Περισσοτερα...

Οι “Smart Travellers” του Γυμνασίου Ερέτριας δημιουργούν μία εφαρμογή για τη διαδρομή φύσης και πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας του Διαζώματος, «Οιδίπους».

Τη σχολική χρονιά 2022-2023, οι μαθητές του γυμνασίου Ερέτριας συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Υιοθεσία Αρχαίων Θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα... Περισσοτερα...

0:00
0:00