Εθνικό Θέατρο

Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο

Το 2019, το Γυμνάσιό μας ήταν ένα από τα 20 (ανάμεσα σε 120 αιτήσεις συμμετοχής) σχολεία που επιλέχθηκαν από το Εθνικό Θέατρο για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα “Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο”.
Δεκαεννέα μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, με την καθοδήγηση της εμψυχώτριας του Εθνικού Θεάτρου κ. Maria Antoniou, και υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Ντόκου Βασιλική και την κ. Μαρία Υψηλάντη, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το Θέατρο, να αναπτύξουν την φαντασία τους και την επινοητικότητά τους, να καλλιεργήσουν τις κοινωνικές και συναισθηματικές τους δεξιότητες και να κατανοήσουν την σημασία της ομαδικοσυνεργατικής προσέγγισης, τόσο στην θεατρική δημιουργία, όσο και στην καθημερινή τους ζωή.
Χίλια μπράβο στα παιδιά μας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα με συνέπεια και θετική διάθεση, αφιερώνοντας όλες τους τις Κυριακές και όχι μόνο, για τις ανάγκες του Προγράμματος.
Η θεατρική παράσταση “Grease”, που παρουσιάστηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου ήταν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.
0:00
0:00