Erasmus+ 2015-2017

Στο πλαίσιο του προγράμματος, συνεργαζόμαστε με τα σχολεία της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Φινλανδίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας.
Ο τίτλος του Προγράμματος, την διετία 2015 – 2017 ήταν “From the Raw Material to Final Product”. Το θέμα του Γυμνασίου Ερέτριας, ήταν “Από το Σταφύλι στο Κρασί”. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας επισκέφτηκαν οινοποιεία και αμπελώνες στην Εύβοια και ενημερώθηκαν για την διαδικασία παραγωγής, προώθησης και διάθεσης του κρασιού στην αγορά. Μέσα από αυτή τη διαδικασία εμπνεύστηκαν επιχειρηματικά σχέδια, ενημερώθηκαν για επαγγελματικές ειδικότητες που σχετίζονται με τον κλάδο της οινοποιίας, καθώς και για την χρήση του σταφυλιού στην κοσμετολογία. Ακολουθεί ψηφιακό υλικό σχετικό με την υλοποίηση του προγράμματος. Δημιουργία κ επεξεργασία ψηφιακού υλικού: Βασιλική Ντόκου ΠΕ01

Ψηφιακό Υλικό

Learning, Teaching, Training Activities

0:00
0:00